Земјоделски
Пазарен
Информативен
Систем

Цени

МакедонскиEnglish
Дали сте задоволни од ЗПИС веб страната?
Календар
Минатиот месец Септември 2022 Наредниот месец
П В С Ч П С Н
week 35 1 2 3 4
week 36 5 6 7 8 9 10 11
week 37 12 13 14 15 16 17 18
week 38 19 20 21 22 23 24 25
week 39 26 27 28 29 30
 • Цени на жив добиток и месо
 • Цени на овошје и зеленчук
 • Цени на добиточна храна и житарки
 • Цени на тутун и маслодајни култури
 • Цени на сорти грозје и вино
 • Цени на млеко и млечни производи и јајца
 • Цени на земјоделски внесови
 • Цени на шеќер и мед

Архиви

Филтер 

 • Цени на градинарски производи во октомври

    На зелените пазарите во првата недела од месец октомври се забележува благо намалување на цените на градинарските производи, за раз...
 • Споредбена анализа на цени за овошје

    Во табелата се дадени споредбени цени за месец септември 2012 / 2011 година, за одредени видови на овошје од пазарите на мало.          ...
 • Моментални цени на сезонски градинарски производи

     Сезоната на подготовка на зимниците ја зголеми и побарувачката на сезонските градинарски производи, кои на пазарите на мало се мошн...
 • Повисоки цени на доматите

      Цената на доматите  на пазарите на големо во месец  мај 2012 бележи зголемување во однос на истиот период од минатата година. &n...
 • Завршен откупот на суров тутун реколта 2011 година

     Откуп на суров тутун од реколта 2011 година вршеа 8 регистрирани откупувачи-преработувачи на суров тутун. Овие откупувачи - преработув...
 • Пад на цената на пченицата на светските берзи

    Во изминатиот период  на берзите во ЕУ имаше  колебање на цените на пченицата како  резултат на што во  единаесетата недела о...
 • Просечни откупни цени за млеко

  Преглед на просечните откупни цени за млеко во месец март во Република Македонија:   СУРОВО МЛЕКО Просечна откупна цена   КОЗЈ...
 • Преглед на цените на јаболката во Македонија и во регионот

     Цената на јаболката на пазарите на големо и мало во месец февруари бележи пораст во однос на истиот период од лани. На пазарите на г...
 • Откуп на божиќно јагне 2011 година

  Откуп на божиќно јагне 2011 година Во регистерот за откупувачи на жив добиток во 2011 година регистрирани се вкупно 11 правни субјекти. Соглас...
 • Откуп на суров тутун реколта 2011 година

  Со откуп на тутун реколта 2011 година договорено е со примарните производители со 8 регистрирани преработувачи-откупувачи на суров тутун. Ов...
 • Повисоки цени на зелката

  Зголемената побарувачка на зелка, ја зголеми цената на пазарите на големо и мало. Минатата 2010 година најзастапена цена на зелката за месец ...
Временска Прогноза

You have entered an nonexistent WOEID. You must go to Yahoo Weather Channel and search your Location by name or zip code. At the end of the browser link you will find the WOEID code that you need to add to the admin section of the module.
Линкови
mzsv
Ипард
STIPS
AMISCG
TISUP
CBOT
AEX
usda
cheap soccer cleats cheap soccer shoes soccer shoes near me mercurial soccer cleats indoor soccer shoes adidas mercurial soccer cleats nike mercurial superfly adidas soccer shoes kids soccer cleats cheap soccer cleats cheap soccer shoes soccer shoes near me mercurial soccer cleats nike mercurial superfly adidas soccer shoes kids soccer cleats adidas trainers hogan outlet online shop hjc modular helmet icon motorcycle boots adidas shoes sale air jordan basketball shoes red bottom shoes christian louboutin gaerne cycling shoes hjc motorcycle helmets hogan outlet icon motorcycle jacket macna cooling vest moncler jacket sale moose racing pants nike shoes online nolan motorcycle helmets