Земјоделски
Пазарен
Информативен
Систем

Цени

МакедонскиEnglish
  • Цени на жив добиток и месо
  • Цени на овошје и зеленчук
  • Цени на добиточна храна и житарки
  • Цени на тутун и маслодајни култури
  • Цени на сорти грозје и вино
  • Цени на млеко и млечни производи и јајца
  • Цени на земјоделски внесови
  • Цени на шеќер и мед

Споредбени цени на зеленчук и овошје Македонија-регион

Четврток, 21 Јуни 2018

zele i ovosj2017Во  изминатата недела од месец јуни, се забележува зголемена  понуда од сезонски зеленчук и ...

(2927)

Цена на пченица берзи –ЕУ, регион за 01 до 12 јуни - 2018 година

Среда, 20 Јуни 2018

berzaНеделата што измина на берзата во Нови Сад беше тргувано со пченица од ланската реколта, во колчи...

(2168)

Цени на земјоделски производи за месец април 2018

Петок, 04 Мај 2018

povrceВо табела 1. се прикажани цените на зеленчукот и овошјето во месец април 2018/2017 година на зеле...

(3456)

Состојба со откуп на тутун од реколта 2017 година заклучно со (15 март 2018 година)

Среда, 21 Март 2018

tutun listЕвиденција за вкупно извршен откуп на суров тутун во лист од реколтата 2017 год. со податоци внес...

(2573)

Годишен извештај - ЗПИС 2017 година

Четврток, 11 Јануари 2018

zpis 2017 naslovnaГодишен извештај за ЗПИС - Земјоделско пазарен информативен систем

<<преземи од Документи - ЗПИС г...

(4905)

Линкови
mzsv
Ипард
STIPS
AMISCG
TISUP
CBOT
AEX
usda
cheap soccer cleats cheap soccer shoes soccer shoes near me mercurial soccer cleats indoor soccer shoes adidas mercurial soccer cleats nike mercurial superfly adidas soccer shoes kids soccer cleats cheap soccer cleats cheap soccer shoes soccer shoes near me mercurial soccer cleats nike mercurial superfly adidas soccer shoes kids soccer cleats adidas trainers hogan outlet online shop hjc modular helmet icon motorcycle boots adidas shoes sale air jordan basketball shoes red bottom shoes christian louboutin gaerne cycling shoes hjc motorcycle helmets hogan outlet icon motorcycle jacket macna cooling vest moncler jacket sale moose racing pants nike shoes online nolan motorcycle helmets